Musikskolens Festuge 2014

Folkemusikerne på turne'

 I musikskolens festuge 5.-9. maj var folkemusikerne på turne' til fire af kommunens skoler. Mandag formiddag, den 5, maj spillede de for et veloplagt publikum på Vamdrup skole og Rådhusskolen.
Tirsdag spillede de for for et veloplagt publikum på Chruistiansfeld og Eltang skole.

Se video fra Christiansfeld skole HER

Boom - trommeworkshop på Kolding teater

 Slå 1 - slå 2 - slå 1-2-3 - huuui... sådan lød det i ca to timer, da Rune Thorsteinsson gav den booom sammen med 140 elever fra "Ind i Musikken

Guitarkoncert

Onsdag, den 7. maj, afholdt musikskolens guitarlærere koncert i Brændkjærkirken i forbindelse med musikskolens festuge. I anledning af 50 året for Beatles koncert i KB-hallen bestod programmet udelukkende af numre komponeret af Lennon/McCartney. Koncerten indledtes af Jonas Egholm, der viste prøver på, hvorfor det netop var ham, der vandt konkurrencen "spil for Livet". På videoen fra koncerten er det Jonas Egholm, der spiller Regondi af Reverie.

 

Kolding Musikskoles Nytårskoncert 2014

 

Søndag d. 19. januar kl. 14 & kl. 16.30 på Kolding Teater. Igen i år stod mere end 250 entusiastiske og super velforberedte musikskoleelever på scenen til nytårskoncertene. Årets tema var The Beatles i anledning af 50 året for The Beatles' koncert i KB-hallen 1964. Koncerterne som all inclusive varer 85 minutter bestod af kendte og mindre kendte Beatles numre nyarrangeret og nyfortolket af musikskolens dygtige lærere og elever. Per Wium, som er Danmarks førende Beatles-fortæller, bandt tingene sammen med korte speaks.

 

1964 var et stort år for The Beatles. De indspillede deres første spillefilm "A hard days night". Og de udgav to album, "A hard days night" og  "Beatles for sale". Gruppen fik deres helt store gennembrud i USA og som nævnt optrådte de i København. De gav to udsolgte koncerter i KB Hallen 4. juni, 1964.

Se koncerten i sin fulde længde her.

MGK og Saxofonorkester i Japan 2014

Musikskolens MGK-elever og saxofonorkester besøgte i februar 2014 Gakuen High School Windorchestra i venskabsbyen Anjo. Ud dover en fantastisk musisk oplevelse blev det også for eleverne en oplevelse for livet i mødet med den japanske kultur.

 

Musikskolen spillede koncerter i Den-Park i Anjo og i Silvia Hall i Anjo, hvor Kasper Pihl fik æren af at dirigere et fællesorkester bestående af elever fra Gakuen High School Windorchestra samt elever fra Kolding musikskole.
Musikskolen spillede også for eleverne på en Primary School, hvor skolens elever også deltog med kor og trommespil.


I Tokyo blev det til en enkelt koncert i H.C. Andersen parken. Det var planen, at der også skulle spilles en koncert i Fanabashi High school, men den blev aflyst, da vejret udviklede sig til regulær snestorm.

Koncert i Denpark

Koncert i Silvia Hall

Koncert i Shinden Primary School
 

Koncert i H.C. Andersen park

Funabashi High school