Musikskolen har forskellige orkestre som man kan søge optagelse i. Hvert orkester passer til en bestemt alders klasse og et bestemt niveau. Man skal indstilles af sin lærer for at blive optaget i et orkester.

 

 

 

Big Band

Orkestret består dels af MGK elever dels af dygtige musikskole elever.

 

Der holdes prøve en gang om ugen i Riis Tofts salen på Musikskolen.
Prøverne bruges til at indstudere big band repertoirer, der stilistisk spænder fra traditionel big band musik hentet fra Count Basie og Duke Ellington, til nyere musik, der er inspireret af latin og rock.

 

Bandet spiller hvert år til musikskolens nytårskoncert, samt ved forskellige lejligheder i Kolding.

Gennem årene har bandet desuden spillet koncerter i: Spanien, Holland, Italien, Ungarn, på Færøerne samt 3 gange i Japan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Concert Band

Kolding Musikskoles concert band er et af vore store orkestre. Der er 30 - 40 elever i alderen fra 14 til ca. 25 år, og vi spiller meget forskellig musik. For det meste filmmusik, pop, latin, swing og andet rytmisk inspireret musik udsat for orkester.

Du kan være med hvis du spiller: Et blæseinstrument (dog ikke blokfløjte), spiller på slagtøj, elbas, trommesæt og keyboard. De sidste 3 er der kun plads til en på hvert instrument.

Du er altid velkommen til at komme og høre om det er noget for dig når vi øver en gang om ugen i Riis Toft Salen. Kontakt musikskolen og hør nærmere

Orkesteret bliver ledet og dirigeret af
Kurt Holm og Erik Meyland

 

 

 

 

 

 

 

 

Rock/Jazz Sammenspil

Musikskolen har rytmiske sammenspils-grupper der spiller rock og jazz på mange forskellige niveauer. Man skal regne med venteliste på op til flere år.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ungdomssymfoniorkesteret

I Ungdomssymfoniorkesteret mødes strygere, træblæsere, messingblæsere og slagtøjsspillere på mellemniveau og opefter.

Vi spiller et bredt repertoire af klassisk musik, samt film- og musicalhits. Orkesteret deltager i musikskolens store koncertarrangementer – ikke mindst Nytårskoncerten. Vi tager jævnligt på orkesterrejser i ind- og udland.

 

 

 

 

 

 

 

 

Saxofon Orkesteret

Saxofoner i alle størrelser, fra den lille sopransaxofon over altsaxofonen, tenorsaxofonen og barytonsaxofonen til den enorme bassaxofon er medlemmerne af saxofonorkestret. Tilsammen udgør saxofonfamilien et helt orkester med en kæmpelyd! 

 

Medlemmerne i saxofonorkestret er lige fra de der har spillet et par år, til garvede MGK-elever. 


Orkestret dirigeres af Kasper Hemmer Pihl.