Elektronisk musik

I faget Elektronisk musik lærer du at lave musik på iPad og computer. Vi bruger forskellige apps og programmer til at lære om loops, beats, sampling og sequencing - vi lærer om opbygning af musikken - vi snakker om vers, omkvæd, dynamik og mange andre begreber, som er vigtige, når man selv komponerer musik.

Vi optager lyde fra den virkelige verden, og putter dem ind i vores elektroniske univers - nogen gange som de er - andre gange vender og drejer vi dem, så de kommer til at passe. Vi kan også finde på at optage lyden fra “rigtige” instrumenter, som vi spiller igennem effekter og programmer, så de kommer til at lyde, som vi vil have dem til.

Måske skal vi bygge mikrofoner, som kan høre “usynlige” lyde inden i ting og under vand? Eller måske finder vi på at bygge vores eget instrument? Det kan også godt ske, at vi laver en historie eller film, eller finder et billede, som vi sætter musik og lyde til.

Vi kommer til at dele vores musik online og/eller ved koncerter, så jeres kammerater og familier kan komme til at høre, hvad vi har arbejdet med. Mulighederne er mange, så meld dig til på musikskolens hjemmeside, og mød op med godt humør og åbne ører.

Se takster her

E-Musik

Elektronisk musik - har du lyst til at skabe og spille musik på computer?

Der kræves ikke særlige forudsætninger for a deltage - undervisningen bliver tilrettelagt efter elevernes alder, evner & interesser. I undervisningen kan vi f.eks. arbejde med lyd-editering, beats og loops, effekter, mix, synth- og andre plug-ins. Der vil også være tid til, at du kan arbejde med dine egne projekter og få hjælp til det.

 

 • Alder: Fra 5. klasse

 • Solo eller hold

 • Holdstørrelse: minimum 4 elever pr. hold

 • Pris: fra takst III

 • Sted: Musikskolen, Riis Toft

 


 

Komposition

Undervisningen henvender sig til alle instrumental-elever, der gerne vil udforske den kreative tilgang til musikken. Eleverne får redskaber til at skabe og fremføre sin egen musik, der fantasi, nysgerrighed og nye musikalske og instrumentale muligheder er i fokus.

Undervisningen retter sig mod et afsluttende projekt gruppen laver i fælleskab, der fremføres på musikskolen ved årets afslutning.

Forudsætninger: at spille et instrument og musikalsk legelyst!

 • Alder: Fra 4. klasse

 • Holdstørrelse: minimum 4 elever pr. hold

 • Pris: takst III

 • Sted: Musikskolen, Riis Toft

Lyd Lab

Lydlab er et kreativt fag hvor du skal bruge din fantasi til selv at skabe musik.

 

I Lydlab lærer du at lave musik på iPad og computere. 

Vi bruger forskellige apps og programmer til at lære om loops, beats, sampling og sequencing - Vi lærer om opbygning af musikken - vi snakker om vers, omkvæd, dynamik og mange andre begreber, som er vigtige når man selv komponerer musik.

Vi optager lyde fra den virkelige verden, og putter dem ind i vores elektroniske univers - nogen gange som de er - andre gange vender og drejer vi dem så de kommer til at passe. Vi kan også finde på at optage lyden fra “rigtige” instrumenter, som vi spiller igennem effekter og programmer, så de kommer til at lyde som vi vil have dem til.

Måske skal vi bygge mikrofoner som kan høre “usynlige” lyde inden i ting og under vand? Eller måske finder vi på at bygge vores eget instrument? Det kan også godt ske, at vi laver en historie eller film, eller finder et billede, som vi sætter musik og lyde til.

Vi kommer til at dele vores musik online og/eller ved koncerter, så jeres kammerater og familier kan komme til at høre, hvad vi har arbejdet med. 

 

Mulighederne er mange, så meld dig til på musikskolens hjemmeside, og mød op med godt humør og åbne ører.

 

Max 6 elever pr. hold fx. 3/4 klasse - 5/6 klasse - 7/8/9 klasse

Studie Teknik

Studieteknik er faget for dig der vil lære at optage og mixe musik. Du lærer om mikrofon teknik, plug-ins, mixning etc..Der bliver arbejdet i Pro-tools.

 

 • Alder: Fra 8. klasse

 • Holdstørrelse: minimum 4 elever pr. hold

 • Pris: takst III

 • Sted: Musikskolen, Riis Toft